Persoane interesate

marți, 10 octombrie 2017

Detaliile fac diferența

                          sursa foto: https://ocphotography.ro/portofoliu-fotografi-nunta/


Fotografia...
A străbătut timpul, de la apariția sa și până astăzi... Fie că era neclară, alb-negru, color sau mai nou, digitală, FOTOGRAFIA a fost mereu un mijloc de exprimare al diverselor trăiri sufletești.
În ea găsești chipuri vesele sau triste, peisaje ce se mulează pe anotimpuri, bucurii, suferințe, joc și joacă, pace și război, dezastre, întuneric și glamour... 
Îmi amintesc că am citit undeva o chestie ce mi-a rămas întipărită în minte: o fotografie e un suflet furat de hârtie. Frumos, nu?

                        sursa foto: https://ocphotography.ro/portofoliu-fotografi-nunta/

Întotdeauna s-au găsit și se vor găsi momente care să fie imortalizate, spre mereu aducere aminte. Un astfel de moment este și nunta. Serios, care dintre noi nu frunzărește cu nostalgie albumul cu pozele de nuntă? 
Știi că de reușita unor astfel de amintiri este răspunzător un fotograf nuntă?
Uite, asta au reușit doi tineri foarte pasionați de fotografie, Oana și Codrin, să aducă fotografia de nuntă la rang de artă, și cu pasiunea lor să bucure sufletelor oamenilor. Dacă vei accesa site-ul lor, OC Photography, vei vedea în portfoliul lor o mulțime de fotografii de nuntă reușite.
Am analizat cu atenție fotografiile realizate de cei doi fotografi nuntă și în toate observ că au reușit să surprindă evenimentele în mod natural, fără să pară nimic forțat, gen ,,stai ca la fotograf”. Cadrele nu sunt aranjate, ci momentul e surprins firesc, natural. Din fotografiile realizate răzbate veselia, distracția, parcă auzi muzica, forfota, exuberanța. Ori asta numai un fotograf nuntă dedicat reușește să o facă! 
E clar că avem de-a face cu niște profesioniști!

De ce să-i alegi pe Oana și Codrin (OC Photography) ca fotografi nuntă?

Pentru că sunt profesioniști și își cunosc foarte bine meseria, într-atât de bine încât au fost premiați internațional pentru fotografiile realizate.
Pentru că satisfac cele mai exigente și variate cerințe ale clienților.
Pentru că sunt talentați.
Pentru că își fac meseria din pasiune, nu pentru bani.
Pentru că sunt tineri și frumoși.
Pentru că veți primi calitate la un preț rezonabil.
Pentru că au și pachete cu reduceri, ședințe foto bonus, album gratuit și foto-mărturii gratuite.

                                         sursa foto: https://ocphotography.ro/portofoliu-fotografi-nunta/

Concluzie

Dacă vă aflați în pragul unui eveniment de acest gen, trebuie să știți că alegerea unui fotograf nuntă priceput este o investiție fantastică în amintirile voastre viitoare. 
Și nu uitați că Oana și Codrin - OC Photography vor fi mereu acolo pentru voi, cu pașaportul amintirilor reușite în mână!

                  sursa foto: https://ocphotography.ro/portofoliu-fotografi-nunta/

Imaginile de mai sus au fost preluate chiar de pe site-ul OC Photography, fiind realizate de cei doi fotografi nuntă.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu