Persoane interesate

vineri, 27 octombrie 2017

Gentleman John



Considerați o culme a eleganței masculine, butonii de cămașă se prezintă într-o varietate de forme, modele și culori. În majoritatea cazurilor, sunt confecționați din metal, inox, argint sau aur, și uneori din fibre naturale și piele.
Sunt echivalentul bijuteriilor pentru bărbați îmbinând rolul estetic cu cel practic.
De ce butoni la cămașă?
Pentru că vei impresiona pe oricine, mai ales dacă lucrezi în mediul business. Mereu vei fi remarcat atunci când strângi mâna cuiva și lași să se vadă metalul prețios.
Pentru că vei transmite, fără doar și poate, că ești un bărbat preocupat de aspectul tău, un adevărat gentleman.
Pentru că butonii sunt un deschizător de conversații, iar dacă mâna înnobilată cu butoni ține și un pahar de whiskey bun, atunci vei fi un cuceritor adevărat.
Un bărbat la manșeta căruia se găsesc o pereche de butoni, denotă că este atent la detalii și pune pe primul plan grija față de aspectul său.
Butonii de cămașă sunt un cadou perfect pentru un bărbat stilat și îngrijit.
Este recomandat ca în garderoba oricărui bărbat să existe cel puțin două perechi de butoni tocmai pentru a-i asorta la cât mai multe ținute.
Cum se poartă butonii
În combinație cu cravata sau papionul.
Nu se pun în aceeași ținută accesorii argintii și aurii.
Este prea mult să asortezi butonii de cămașă cu acul de cravată.
Întotdeauna trebuie să se vadă 2-3 cm din manșetă pe sub mâneca sacoului.
Trebuie să fie perfect asortați cu costumul sau cămașa. Merg perfect cu un smocking sau un frac.
Culoarea butonilor trebuie întotdeauna asortată cu culoarea cataramei curelei.
Gentleman John
Pe Accesoriul.ro sunt prezentate sute de perechi de butoni de cămașă, clasici, de lux, haioși, cu pietre, tematici, etc.  Poate nu știți dar aici găsim butoni și în funcție de hobby-urile clientului. De exemplu, pasionații de sport pot alege o pereche de butoni în formă de minge, crosă de golf sau mașină.
Pentru iubitorii muzicii găsim butonii cheia sol sau saxofon. Pentru prietenii jocurilor de noroc avem butonii poker. Pentru  pasionații de teatru, măștile de teatru sunt opțiunea perfectă.
După formă: butoni pot fi rotunzi, pătrați, butoni dreptunghiulari, butoni cilindrici.


   



















Pentru jumătatea mea, am dificila misiune să aleg o pereche de butoni pentru un eveniment festiv, o cununie la care suntem invitați. Soțul meu este un tip sobru, care se îmbracă în varianta clasică, așa că m-am gândit la ceva de genul:

Ce spuneți? Este o alegere inspirată?
Orice veți alege, să nu uitați că butonii reprezintă cheia eleganței și îi conferă celui care îi poartă un aer rafinat și stilat. 
Vouă ce tipuri de butoni v-au atras atenția?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu