Persoane interesate

luni, 2 octombrie 2017

Moș Crăciun s-a mutat la GiftSolution.ro

Dragă cititorule,
Se apropie Crăciunul, cea mai frumoasă sărbătoare din an. Peste 83 de zile, ne vom pregăti să-l primim în suflet pe pruncul sfânt venit pe pământ să răscumpere greșelile omenirii.
Atunci se împart zâmbete, voie bună, îmbrățisări și cadouri. Dacă primele din listă sunt la îndemâna ta, la purtător cum se zice, în cazul cadourilor recunoaște că vei avea puțină bătaie de cap.
Cadoul este o modalitate de a ne arăta recunoștința, dragostea, respectul pentru cei dragi. Cadoul este o modalitate de a împărți bucurie și de a aduce zâmbete pe chipul celor din jur. 
Prin intermediul cadourilor arătăm că ne gîndim la ei, că ne pasă și că au un rol deosebit în viața noastră.
Cuprins de febra sărbătorilor, poți să rămâi în pană de idei când vei vrea să faci o surpriză plăcută persoanelor dragi. Cadoul ar trebui să reflecte cât de bine cunoaști gusturile și preferințele destinatarului, dar ce faci totuși când, pur și simplu, nu știi ce să oferi?
,,Dulce mai e povara cadourilor" spunea în Stepa memoriei, Valeriu Butulescu.
Pe lângă clasicele daruri, cum ar fi: dulciuri, haine, cărți, flori, potrivite mai mult pentru cei din familie, ce faci când trebuie să oferi un cadou unor persoane care nu fac parte dintre cei apropiați, șefi, subalterni, colaboratori, clienți, etc.? Sunt sigură că nu vrei să riști și să faci cadouri nepotrivite!
Îți spun eu varianta câștigătoare a acestei dileme: un coș cadou. 
Cu un coș de Crăciun nu vei da niciodată greș, pentru că vei găsi în el produse care vor fi pe placul destinatarului: cozonac-panettone, cutie de bomboane, sticlă de băutură, ceva care să amintească de Crăciun (o figurină, o felicitare, etc.) toate împachetate într-un coș elegant decorat cu fundă.
Coșurile cadou se pot comanda pe internet, cel mai potrivit site pentru acest lucru fiind GiftSolution.ro, care îți oferă diverse modele de la cele mai ieftine coșuri la cele mai scumpe, după caz. Vei găsi aici, coșuri pentru Craciun, Paște, pentru copii, pentru corporații sau pentru sărbătorirea femeilor.
GiftSolution.ro oferă livrare gratuită pentru toate comenzile online. Tot de pe site vei afla ca până în prezent au fost livrate aproape 3 milioane de cadouri, care probabil, au avut ca rezultat 3 milioane de destinatari fericiți.
Nu-i așa că la o primă vizionare a site-ului crezi că Moș Crăciun s-a mutat pe GiftSolution.ro?
De asemenea, GiftSolution.ro îți dă posibilitatea să personalizezi coșul prin prelevarea informației de la tine, astfel încât cel care îl va primi să aprecieze cu adevărat conținutul cadoului.
Ceea ce oferă GiftSolution.ro se diferențiază de restul site-urilor printr-un grad sporit de calitate și inventivitate, fiecare rezultat fiind menit să genereze clipe de fericire persoanei căreia i se adresează.
Dacă ar fi să mă întrebi pe mine ce prefer, ți-aș răspunde fără să ezit: coșul Tea Time. 
Pentru că sunt o mare iubitoare a ceaiului.
Acesta conține:
• Ceainic cu ceșcuță ceramică Tea for One 
• Ceai organic cu lemongrass, ghimbir și citrice English Tea 30g 
• Tabletă de ciocolată cu lapte Lindt 100g 
• Biscuite crocant cu migdale Amaretti Virginia 15g 
• Cremă de ciocolată Gianduja Pecatti con Gusto 180g 
• Baton crocant cu alune Di Gennaro 100g 
• Fursecuri Poppies 100g 
• Decorațiune brad 
• Coș pentru cadouri 
• Folie profesională pentru cadouri 
• Fundă decorativă
Orice și de oriunde vei alege cadourile de Crăciun, să nu uiți să oferi zâmbete, îmbrățisări și vorbe bune. Sunt gratis!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu