Persoane interesate

joi, 16 noiembrie 2017

Cadouri pline de personalitate și stil

Sărbătorile vin!
Vin sărbătorile de iarnă cu bucurii, căldură în suflet și zâmbete, voie bună și goana după cadouri...
Unul din cadourile cele mai reușite cu care nu poți da greș, sunt bijuteriile. În special, femeile sunt cele care apreciază cadourile de acest gen.
Parafrazând-o pe Marilyn Monroe care a spus plină de grație „Diamonds are a girl's best friend”, pot spune și eu că „bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale unei femei”. Iubesc bijuteriile, iubesc frumusețea și strălucirea lor, iubesc feminitatea debordantă care o creează, iubesc aerul de eleganță pe care îl conferă oricărei ținute...
Haideți să ridicăm la rang de lege următorul dicton: „Când o femeie e supărată, să-și cumpere o bijuterie. Când e fericită, să-și cumpere două!”

Curând începe alergătura după cadourile celor dragi, începe agitația aflării celui mai potrivit cadou pentru oamenii importanți din viața noastră.
Hai să aruncăm împreună o privire pe Christina Diamonds, poate găsim ceva care să inspire și alte persoane.
Povestea brandului a debutat în 2002 când designerul Christina Hembo a brevetat două sisteme de închidere care permite personalizarea ceasului după propriul stil, dezvoltând în anii următori conceptul de bijuterii personalizate (brățări, ceasuri), cercei prețioși, pandantive din argint, inele, lănțișoare, etc. Datorită atenției pentru detalii și calității oferite, Christina Jewelry & Watches a primit onoarea de a crea ceasuri Swiss Made unicate pentru Regina și Prințul Danemarcei.

Cauți un cadou pentru soție, mamă sau fiică?
Cauți o bijuterie unică, ce le pune în valoare personalitatea, dar fără să te plimbi ore în șir și fără să cheltui o avere? Pe Christina Diamonds, magazinul de bijuterii online cu cele mai atractive, elegante, unice și stilate bijuterii, vei găsi ce cauți la prețuri incredibil de mici. Un ceas ar fi potrivit, sau poate un inel, sau o pereche de cercei?
Ceasurile de damă fascinează prin strălucirea și atenția la detalii.




Cerceii creează un look de senzatie și le scot din anonimat pe doamnele din viața ta....















Inelele sunt pentru toate gusturile...






Brățările personalizate fascinează privitorii prin varietatea și frumusețea lor....














Cauți un cadou pentru soț, tată sau fiu? 
Pe Christina Diamonds bărbații nu sunt niciodată uitați! Ce cadou mai potrivit decât un ceas? Ceasul unui bărbat inspiră putere și pune în valoare personalitatea acestuia. Cu un design atrăgător și masculin, ceasurile bărbătești sunt fabricate cu un mecanism elvețian de înaltă precizie, realizate manual și au încrustate diamante sau pietre semiprețioase de o calitate excepțională.

Dacă vei comanda de pe site ai transport gratuit la comenzile mai mari de 1000 lei, precum și retur gratuit în 14 zile cu garanția înapoierii banilor, dacă nu ești mulțumit de achiziție...


Altfel de cadouri 

Un alt site specializat în cadouri cool este și PopSockets.ro

Ce este un popsockets? 
Este un accesoriu de telefon sau tabletă care adăugat pe spatele dispozitivului mobil îi crește utilitatea și siguranța, pe scurt un suport de telefon.



7 avantaje ale deținerii unui popsockets:
1. Telefonul sau tableta au un suport propriu
2. Conversațiile pe chat se fac fără teama de a scăpa dispozitivul din mână
3. Fotografiile sau filmele se pot urmări mult mai ușor
4. Selfie-urile se realizează într-un mod distractiv
5. Prezentările se fac mai ușor indiferent de locul întâlnirii
6. Cu Popsocket ai spus adio ecranelor sparte
7. Jocurile se pot accesa în condiții de perfectă siguranță

Primul popsockets a ieșit la iveală în ianuarie 2014 creat de David Barnett și de atunci cererea pentru acest accesoriu a crescut exponențial, tinerii fiind cei mai entuziasmați de achiziția lui.

Ce trebuie știut despre popsockets:
- se lipește foarte ușor de talefon sau tabletă
- se curăță ușor prin spălare
- se poziționează sau repoziționează pe suprafața telefonului în doar 12 secunde
- platforma de aderență este una revoluționară. 

Un popsockets este o idee grozavă pentru un cadou! Familia, colegii, prietenii sau chiar șefii vor fi încântați de acest suport de telefon, care poate fi personalizat cu logo-ul companiei.
Pe lângă popsockets, veți mai găsi și alte chestii drăguțe, numai bune pentru un cadou util și modern: huse telefoane, accesorii, suport telefon pentru mașină, etc.



Având în vedere cele relatate aici, nu-mi rămâne decât să vă doresc spor la cumpărături și alegeri cât mai inspirate de pe aceste site-uri!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu