Persoane interesate

miercuri, 4 aprilie 2018

Cadouri de Paște inspirate


Peste câteva zile vin Sărbătorile Sfintelor Paște, iar de ceva timp iepurașul nu mai are liniște și pace în goana după cadouri. Aleargă, țopăie, caută, drege, ba prin malluri, ba prin hipermarketuri și magazine, încercând să găsească cele mai inspirate daruri pentru toate gusturile și toate buzunarele.
Pesemne, nu a auzit de Dwyn Shop, pentru că altminteri, ar sta tolănit într-un fotoliu, cu căștile pe urechi și ar butona la mouse, fericit că a găsit într-un singur loc, cu reduceri substanțiale, toate cadourile comandate.
Și cum majoritatea gospodinelor sunt acum cu mopul sau cârpa de praf de mână pentru a întâmpina Paștele într-o curățenie desăvârșită, iepurașul ar face bine dacă ar cumpăra  o ustensilă performantă, dar și ieftină, pentru a le ușura munca.
Bunăoară, unele dintre cele 188 aspiratoare de pe Dwyn Shop, ar fi pe placul multor gospodine în lupta cu praful și mizeria. Iepurașul are de unde alege, sunt de toate felurile, cu sac, fără sac, cu aspirare umedă, cu aspirare uscată, ieftine, scumpe...
În continuare vom îndrepta atenția iepurașului spre produsele de îngrijire personală, care sunt la mare căutare datorită apropierii sezonului estival, iar orice doamnă sau domnișoară își dorește să investească mai mult în îngrijirea propriei persoane pentru a arăta senzațional pe timpul verii.
Mie, de pildă, mi-ar sta bine cu un epilator Braun Silk-epil de la Dwyn Shop în mână, extaziindu-mă la cât de moale și catifelată mi-e pielea!


Dar ce este Paștele fără un grătar? Fie că este improvizat pe terasa unui bloc, fie în mijlocul naturii lângă apa susurândă a unui izvor, fie într-o parcare dacă te-a prins sărbătoarea pe drum, românii adoră să încingă grătarele! Iar pe grătare adoră micii și ceafa de porc, se știe!


„Iepurașule poznaș/Ai aer de golănaș/Cu smartphone la purtător/Ești cool și încântător!”
Inspirat de sloganul din Poiana Animalelor, iepurașul accesează și subcategoria telefoane de pe Dwyn Shop, iar oferta pentru Samsung Galaxy S9 G960F 64GB 4G Blue i se lipește de retină! Este un smartphone performant, care face poze senzaționale și satisface cele mai exigente gusturi!
Cam așa ar trebui să precedeze iepurașul în preajma sărbătorilor, nu să alerge bezmetic de la un capăt al orașului la altul... Nu se găsește nimeni să-i spună?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu