Persoane interesate

miercuri, 2 mai 2018

Salvați de ... Navitel!

Hotărâți să achiziționăm o tabletă am fost de acum trei săptămâni, când ne-am rătăcit în minivacanța de după Paște.
Plecasem la munte, animați de cel mai pur optimism, hotărâți să aruncăm , metaforic vorbind, cojoacele iernii și tristețea din suflete. Numai că socoteala de acasă nu s-a potrivit deloc cu cea din „târg”, deoarece înainte de a ajunge la destinație, am colindat bezmetici, o jumătate de zi, consumând o juma' de rezervor de motorină și făcându-ne un car de nervi, fiindcă am rătăcit drumul spre cabană. Asta pentru că nu am avut și noi în dotare un amărât de GPS....
Așa că ajunși acasă, am primit misiunea de a găsi într-unul din magazinele online o tabletă performantă, care să ne scoată din impas în viitoarele călătorii.
Și cum interacționasem de multe ori cu review-urile și recenziile lui Blogatu.ro alias Marius Ovidiu Călugăru la tabletele Navitel, am zis să pornesc de aici
Deoarece îi urmăresc blogul, știam că Blogatu e „tăticul” acestor „jucării”, având o experiență remarcabilă în utilizarea lor.
Așa că urmărind review-ul la Navitel T700 3G, am aflat că un astfel de gadget este dotat cu un GPS cu harta Europei preinstalată, care îmbină în mod fericit avantajele unui navigator cu cele ale unui sistem multimedia cu mii de aplicații gratuite, accesibile oriunde datorită conectivității 3G.


Tableta Navitel T700 3G poate fi utilizată la bordul mașinii montată pe un suport care nu afectează vizibilitatea șoferului și trebuie să aibă obligatoriu opțiunile GPS, Bluetooth și conexiune la internet 3 G.
Caracteristici:
  • CPU: Cortex-A7, 800 MHz
  • Afișaj: 7 inci touchscreen
  • Memorie RAM: 1 GB
  • Spațiu de stocare: 16 GB
  • Carduri SD: microSD până la 32 GB
  • Hărți: Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cipru, Croația, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, Islanda, Insula Man, Italia, Kazahstan, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Regatul Unit, Republica Cehă, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ucraina, Ungaria, Vatican.
Pe lângă toate aceste funcții, o tabletă Navitel T700 3G mai poate face și fotografii de calitate, de o mare finețe și acuratețe, precum și înregistrări video care pot fi partajate și împărțite cu cei apropiați.
Toate aceste multiple „calități” m-au determinat să aleg tableta Navitel T700 3G drept partener și deschizător de drumuri în noile noastre escapade turistice...
Ne așteaptă trasee de parcurs, locuri noi de descoperit, oameni de cunoscut...
Drumuri neumblate, păziți-vă că venim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu